Salotos

5,40 € Krevečių salotos

su ledinėmis salotomis, šviežiais agurkais, vyšniniais pomidorais, juodosiomis alyvuogėmis, tigrinėmis krevetėmis, salotinėmis krevetėmis ir pesto padažu.


5,50 € Paryžiaus salotos

Pomidorai, agurkai, aisbergo salotos, raudonieji svogūnai, skrebučiai, pomidorų sultyse apkeptos vištienos krūtinėlės juostelės ir bazilikinis padažas.


4,70 € “Silezijos” salotos

Silkių gabaliukai su žolelių užpilu, virtomis bulvėmis, pomidorais, raudonaisiais svogūnais ir grietinės padažu.



Šaltieji patiekalai

10,50 € Totoriškas bifšteksas

Kapota žalia jautienos išpjova, patiekiama su putpelės kiaušiniu, kapotais marinuotais pievagrybiais, raudonaisiais svogūnais, marinuotais agurkais, kaparėliais, sviestu ir alyvuogių aliejumi.


6,30 € Rinkinys prie alaus

"Medžiotojų" sūris, kepinta duona ir svogūnų žiedai su tešlos plutele patiekiami su padažu "Tūkstantis salų".



Sriubos

3,90 € Trinta moliūgų sriuba

su česnakiniu žolelių padažu ir skrudintomis moliūgų sėklomis (sezoninė sriuba, teirautis padavėjo).



Karštieji patiekalai

8,70 € Grilio kepsnys

Grilio kiaulienos sprandinės kepsnys patiekiamas su apkeptomis bulvėmis, barbekiu padažu ir salotomis.


7,90 € Vištienos kotletas/ De volaille

Vištos krūtinėlės suktinukas su džiūvėsėlių plutele patiekiamas su virtomis bulvėmis ir keptomis morkomis.



Vegetariški patiekalai


Lietiniai blynai

5,70 € Su varške

Lietinių blynų pagalvėlės su varške patiekiamos su vaniliniu padažu.


5,40 € Su obuoliais

Lietinių blynų vokeliai su obuoliais, pagardintais cinamonu, patiekiami su plakta grietinėle.



Desertai

4,80 € Ledų desertas „Barocco“

Vaniliniai ledai patiekiami su medaus ir karamelės padaže apkeptais džiovintais vaisiais ir graikiniais riešutais.